Ervaringen studenten Breingeheimen

Afgelopen vrijdag was de laatste les Breingeheimen. Voordat we een sessie van Kahoot startten, heb ik met de klas geëvalueerd:

  • Wat vonden jullie van het vak Brein?
  • Hebben jullie tops/tips?

Tot mijn grote verrassing was elke student positief. Een aantal vond het oprecht jammer om te stoppen. Het ‘sociale’, zoals één van de studenten zei, is de reden dat ik er altijd ben op vrijdag. Ook werd positief gereageerd op het feit dat er altijd de mogelijkheid was om irritaties uit te spreken en ruzies op te lossen (en te leren hoe je dat op een goede manier doet). Maar ook het geven van complimenten aan elkaar en het oefenen van smalltalks vonden de studenten waardevol.

Een enkeling had graag nog meer structuur in de lessen gezien en ook kwam ter sprake dat er soms nog meer gebruik gemaakt mag worden van het zoeken naar positieve oplossingen bij het bespreken van problemen. Dat neem ik weer mee voor volgend jaar.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email