Modelovereenkomst VCPO

Na 21 jaar in loondienst te zijn geweest bij de VCPO te Spijkenisse (waarvan de laatste jaren nog 1 dag), ga ik nu de stap zetten naar volledig zzp’er zijn.

Vandaag tekenden Maarten Groeneveld (directeur bestuur VCPO) en ik een modelovereenkomst voor komend schooljaar.

Deze stap geeft mij de vrijheid om Hart voor de Groep nog meer op de kaart te zetten en mijn dromen waar te maken. Het voelde als een bijzonder moment. Enerzijds geeft het een enorm gevoel van vrijheid, anderzijds zal ik de zekerheid van het werken bij een geweldige vereniging gaan missen! Maar gelukkig worden de banden niet volledig verbroken en blijf ik toch met de VCPO verbonden middels de overeenkomst.

Ik verheug mij op het voortzetten van onze samenwerking die, zoals Maarten mooi omschreef, een win win situatie is voor beide partijen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email