Coaching

Naast het werk voor het Albeda ben ik ook veel aan het coachen in het basisonderwijs. Ik coach leerkrachten met het maken van een goede start (bijvoorbeeld jonge leerkrachten die even een boost nodig hebben, zij-instromers of leerkrachten die nieuw beginnen op een school), maar ook leerkrachten die hun groep als dynamisch ervaren en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Tevens coach ik leerkrachten die het prettig vinden als er even iemand kritisch meekijkt en hen bevestiging geeft of eventueel tips en/of aanvullingen. Uiteraard altijd vanuit een eerlijke, maar wel positieve invalshoek. We kunnen/mogen altijd leren.
Ook ben ik aan de slag als kindercoach en dan voornamelijk als er een vraag is vanuit een school en ouders. Soms heeft een kind even een paar gesprekken/oefeningen nodig om weer in zichzelf te vertrouwen/geloven en zich zo optimaal te kunnen ontplooien.

Het is zeer dankbaar werk en ik ben nog altijd blij dat ik met Hart voor de Groep ben gestart.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email