de Fontein

Uiteraard lees ik veel vak gerelateerde boeken en tijdschriften om mijn kennis up-to-date te houden. Ook probeer ik mensen te bezoeken die mij wijzer kunnen maken op mijn vakgebied. Zo was ik een tijdje geleden bij een haptotherapeut. Erg interessant en leerzaam. Ook mocht ik een aantal oefeningen bij haar doen en deze kennis kan ik weer gebruiken in mijn werk.

Zij raadde mij een boek aan: ‘De fontein, vind je plek’ van Els van Steijn. Ze zei erbij dat het geen boek is om in één keer uit te lezen. Je moet zinnen en stukken tekst de tijd geven om te implementeren. Dat heb ik ook gedaan. Het boek is een echte aanrader. Het doet iets met je, laat je niet meer los. Wil je weten waarom je dingen doet zoals je ze doet, ook al heb je geen idee waar het vandaan komt? Probeer dan eens dit boek. Grote kans dat je antwoorden vindt. Het leest als een trein. Ik vind het een heel fijn boek.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email