ervaring stagiair

Op dit moment heb ik een stagiair Social Work van het hbo. In het verleden heeft hij bij mij in de klas gezeten en ik vond het dan ook geweldig dat hij bij ons stage wilde en kon lopen.

Als stagiair moet hij zoveel mogelijk aanwezig zijn bij gesprekken die ik voer en een aantal gesprekken voert hij en die voorzie ik van feedback.

Gisteren viel me op dat hij mij tijdens een gesprek constant observeerde. Later zei hij: “Jij blijft zo rustig en consequent, dat is zo mooi om te zien.” Hij herinnerde zich zijn gesprekken met mij van vroeger en zei dat door het vertrouwen wat ik gaf, hij verder kon ontwikkelen en hulpverlening zocht. Dat was een enorm compliment!

Ik doe echt niet alles goed, maar hier werd ik wel blij van. Dit is ook wat ik graag wil betekenen voor iemand: vertrouwen geven.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email