Practice what you Preach

Een aantal maanden geleden zag ik een oproep op facebook om mee te doen met een groep mensen om te werken aan leerkracht welzijn en geluk. De stelling ‘kinderen luisteren niet naar wat je zegt, maar naar wat je doet’, sprak mij enorm aan. Ik heb gevraagd om mee te mogen doen en werd geaccepteerd door ‘Practice what you Preach’.

We zijn begonnen met een enthousiaste groep, waar helaas een aantal mensen vanwege tijdgebrek of andere prioriteiten afvielen. Uiteindelijk bleven alleen Peter Smith, de bedenker, en ik over. We realiseerden ons dat het concept laagdrempeliger van start moet gaan om uiteindelijk resultaat te behalen. Wij besloten om elke werkdag 5-10 minuten aan het doel te werken, middels contact of een zelfstandige bezigheid. Binnenkort gaan we via Facebook en Linkedin mensen enthousiasmeren om mee te doen. We denken aan een groep van 5 mensen die met elkaar iets heel moois gaan opzetten.

Houd dus zeker Facebook en Linkedin in de gaten, wellicht is het iets voor jou!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email