BIJZONDER leeshuis

Afgelopen vrijdag een super tof gesprek gehad met Annemarie Moeskops en Sandra van Leeuwen van BIJZONDER leeshuis. Zelden voel ik mij zo meteen op m’n gemak. Er was vanaf het begin een leuke klik.

Ik mag waarschijnlijk helpen bij het leesonderwijs aan leerlingen die stagneren of een achterstand hebben opgelopen. Het voelt als ‘back to my roots’, aangezien ik op sbo de Branding vele jaren van alle leerlingen de leestoetsen afnam. Die kennis mag ik nu weer in praktijk gaan brengen. Het leukst vind ik het stimuleren en motiveren van deze kinderen. Naast het werken in het po, zal ik ook gaan kijken of het vo voor mij een optie is. Door mijn werk op het mbo ben ik al bekend met pubers. Ik vind het een mooie uitdaging!

Op een mooie samenwerking!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email